Szalon etikett

Kedves Vendégeink!

A szépségipari szakemberek, mint mi is nap, mint nap emberekkel foglalkozunk, így szükséges a kölcsönös bizalom, elfogadás, szimpátia, türelem és tisztelet! Szerencsére a legtöbbször minden rendben zajlik, az általános illemszabályok betartása megtörténik. De sajnos nem mindig, és nem minden Vendég tartja tiszteletben a mi időnket, egészségünket, megélhetésünket, munkakörülményeinket.

  1. Időpont egyeztetés: Szalonunk szolgáltatásainak igénybevételéhez előre történő bejelentkezés szükséges! Lehetséges a weboldalunkon és telefonon (06706729000,06205141911) keresztül. Amennyiben nem érsz el minket, vagy nem válaszolunk rögtön, kérlek ne légy türelmetlen, amint ráérünk, visszahívunk, vagy írunk választ. Telefonon hívhatsz minden hétköznap 10 és 19 óra között. Hétvégén/ünnepnapon/munkaidőn kívül küldött üzenetekre nem válaszolunk csak hétköznap 10:00 és 19:00 között.
  2. Érkezés időben: Kérlek, mindig érkezz időben, vagy néhány perccel hamarabb, hogy Te is rá tudj hangolódni a kozmetikai kezelésre vagy masszázsra. Ha nem egyedül érkezel, úgy a kísérődnek várakozni a szalon előterében van lehetősége. Ha késel és az a következő Vendéget károsítaná, akkor csak részben tudjuk elvégezni a szolgáltatást, ha nagy a késés lehetséges, hogy nem tudunk fogadni ezt, vedd figyelembe, és légy megértő!
  3. Időpont lemondása: Mindenki emberből van, és közbe jöhetnek mindenki életében váratlan események, ez természetes, és megértjük. Amennyiben lehetséges kérjük, 24 órával előtte mondd le az időpontodat, hogy mi is tudjuk a megváltozott beosztáshoz igazítani a munkánkat, a magánéletünket. Ne feledd az idő érték, és kincs! Amennyiben a megbeszélt időponthoz képest 24 órán belül kívánod módosítani találkozásunkat úgy 10% felárat számolunk fel amennyiben a módosításra lehetőség van. Ha nem sikerül úgy a korábban megbeszélt időpontban szükséges érkezned. Abban az esetben, ha nem jelensz meg az időpontodon, a le nem mondott időpont szolgáltatásának 100%-át meg kell fizetned.
  4. Szalonviselet: Kérlek, vedd át mindig az utcai cipődet a számodra biztosított vendégpapucsra, hogy megőrizzük az üzlet tisztaságát és higiéniáját!
  5. Telefonálás, nyugalmas környezet: Kérlek a kezelések alatt mellőzd a telefonálást, amennyiben lehetséges. Különösen fontos, ha relaxációs kezelésre jöttél, vagy a kezelés olyan szakaszában vagyunk (masszázs, nyugtató-táplálópakolások) ahol kiemelten fontos a nyugodt állapot! Ez az idő csak a TE időd, add meg a testednek-lelkednek a pihenést!
  6. Egészség-betegség: A szakma protokollja szerint csak egészséges Vendég szolgálható ki, tehát a bőrön lévő bármilyen fertőző elváltozás, vagy lázas-megfázásos állapot, szemet érintő betegség esetén nem végezhetők el kozmetikai kezelések, test masszázs. A Vendég alapos kikérdezése előzi meg az egyes kezelések elvégzését a kontra indikációk kizárása érdekében, így előfordulhat, hogy egy-egy kezelési lépés elvégzésére, vagy magára a szolgáltatás elvégzésére nem kerülhet sor, ha a Szakember a Te biztonságod érdekében azt úgy ítéli meg! Amennyiben fertőző betegséged van, mindig mondd le az időpontot, a Te magad gyorsabb gyógyulása, és a betegség továbbadásának elkerülése érdekében!
  7. Fizetési lehetőségek: Készpénz és a nálunk vásárolt ajándékkupon. A szolgáltatások árai nem alkuképesek, hitelt nem áll módunkban elfogadni. Az árak forintban értendők.

Köszönjük!