2014 nyarán végeztem, mint kozmetikus 93%-os eredménnyel. 2015. februárjától dolgozom az üzletben. Alkalmazottként kezdtem. Munka szeretetem, alázatom, kitartásom, vendég orientáltságom, szakmám szeretete meghozta gyümölcsét, így lehetőségem nyílt átvenni az üzlet vezetését. Mérhetetlen empátiával rendelkezem, úgy élem az életemet, hogy azt adom, amit adott esetben én is kapni szeretnék. Kiskorom óta vonzanak az emberek, szerettem őket szemlélni, kapcsolatot teremteni velük, meghallgatni élettörténetüket, érzéseiket. Talán tudat alatt ezért választottam ezt a szakmát szépségeivel és nehézségeivel együtt. Úgy gondolom abból, válhat jó kozmetikus, akinek kellő szakmai tudása mellett türelme, emberszeretete sem torpul el. Mindenkit elfogadok olyannak, amilyen.

Az arckezelések mellett, sokat gyantázom, intim területeken is, amihez bizony bizalom szükséges Vendég és kozmetikus között. Munkám során soha nem jöttem zavarba ha valaki levetkőzött előttem, vendégeimnél is gátlásosságuk oldására is törekszem, hogy kellemes emlékekkel távozzanak még az olykor kellemetlen kezelések után is.

Hogy mi kell ahhoz, hogy valakiből jó szakember legyen? Humorérzék, képesség arra, hogy észrevegyük, kinek mire van éppen szüksége (beszélgetés, csendben eltöltött idő) személyre szabott kezelési terv, szakértelem, precizitás, törekvés a minél kevesebb fájdalom okozásra (waxolásnál). Mindig igyekszem a tőlem telhető legjobbat nyújtani, szívvel – lélekkel. Várom szeretettel új és állandó vendégeimet is, felújított, immár szép, letisztult, fiatalos, minimalista stílusú üzletünkbe egy kis kikapcsolódásra, szépülésre.