Rólunk

Mit jelent számunkra az IWC?

Tapasztalt, kedves csapatot.
100%-os munkavégzést, hogy mindig elégedetten távozz.

Mit jelent Neked az IWC?

Fő tevékenységi körünk az intim területek gyantázása. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez az érzékeny terület különös odafigyelést igényel. Fontos, hogy szakértelemmel, bizalommal forduljunk felétek és ugyanolyan bizalommal ti felénk. Akiknek eddig kiérdemeltük a bizalmát, a sok-sok kedves visszajáró vendégünknek, Ők csak pozitívan jönnek vissza hozzánk és ez újult erőt ad, hogy a hozzáállásunk ne változzon és még többen ezt tegyétek.

Hatékony, higiénikus, bőrbarát gyantakeverékkel dolgozunk. 3-4 hét elteltével kezd el újra nőni a szőr, mely már egy gyantázás után gyengébb, ritkább és ami a legfontosabb nem szúr.

Bőröd puha, bársonyos, hetekig nem kell foglalkoznod, hirtelen randi, strandolás előtt a borotválkozással, epilálással.

Mivel vannak szégyenlősebb vendégek is, ezt nekik írom. Az első alkalommal járó kellemtelenséget, szégyenlőséget teljesen levetkőzheted intimkozmetikusaink jelenlétében. Hisz ők is emberek, nekik ez a munkájuk. A legnagyobb természetességgel és kedvességgel fognak fogadni, nem fogod kellemetlenül érezni magad. Ez az, ami a kölcsönös bizalom kialakulásához vezet. Üzletünket is úgy alakítottuk ki, hogy belépve egy családias, modern környezet várjon.

Kifejezetten erre a területre kifejlesztett gyantakeverékkel dolgozunk, a 100 % minőség nyújtása érdekében.

E mellett minden más területet is gyantázunk nőknek és férfiaknak egyaránt, hisz mind a két nemnek fontos az ápoltság. Szolgáltatásunkat bővítettük még az igények szerint masszázzsal, melyről részletesebben a masszázs menüpont alatt találsz tájékoztatást. Lehetőséged van még pedikűr, manikűr és műköröm építés igénybevételére is. Várunk szeretettel!